0213452600, 0213454910

Noutati:

 • 07/04/2014

  Revizii ulei si filtre pentru: - Dacia si Renault cu motor diesel 1.5 DCi (Dacia Logan,Dokker,...detalii »

 • 21/03/2014

  - Dacia Logan, Renault Clio motor 1.5DCi- de la 470 RON**; - Ford Mondeo , Ford Focus, motoare...detalii »

 • 01/03/2014

  Testare completa pe stand pentru orice tip de injector Common Rail*: Delphi, Bosch, Denso,...detalii »

Ne gasesti aici

Servicii profesioniste de diagnoza, reparatii, intretinere si furnizare piese de schimb

Servicii diagnoza si mecanica auto

Motek Romania este distribuitorul si unicul service autorizat de Delphi Diesel Systems in Romania.

Service-ul nostru este echipat si specializat la standardele impuse de Delphi pe piata diesel internationala, asigurand servicii de intretinere, reparatii si asigurari garantii pentru intreaga gama de componente diesel Delphi ce echipeaza diverse tipuri si marci de autoturisme, autoutilitare usoare, camioane, tractoare si utilaje industriale.

Reparatii pompe

Motek Romania efectueaza reparatii pentru pompele de injectie mecanice (clasice) Delphi, respectand conditile de lucru pentru obtinerea unei reparatii de calitate:

 • diagnosticare pe stand de verificare pompe injectie in vederea stabilirii componentelor care prezinta defectiuni
 • inlocuirea componentelor defecte cu piese noi. In calitate de importator direct de la Delphi Diesel UK oferim preturi avantajoase
 • prin operatiuni de centicubare a pompei pe stand specializat realizam reglarea pompei la parametrii standard de functionare a unei pompe noi
 • oferim aceeasi garantie ca si pentru piesele noi, lucrarea de reconditionare fiind garantata de specialisti

» Pentru mai multe detalii despre reparatii pompe va invitam sa vizitati site-ul nostru specializat, www.reparatii-pompe-injectie.ro.

Servicii reparatii injectoare

MOTEK Romania ofera servicii de reparatii injectoare la cele mai bune preturi. Putem efectua testarea si repararea pentru pompe DELPHI Diesel, inclusiv pentru autoturismele Dacia echipate cu motor Diesel.

» Mai multe detalii despre reparatii injectoare.

Reparatiile de injectoare incep cu verificarea tehnica, stabilind astfel daca reparatia poate fi efectuata sau se impune inlocuirea acestora. Un diagnostic corect, efectuat pe standuri specializate pentru testarea pompelor si injectoarelor va asigura cheltuieli minime si garantia unei reparatii de calitate.

Diagnoza computerizata

Daca autovehicului Dvs. este echipat cu sistem common rail, realizam diagnosticarea direct pe masina, eliminand necesitatea demontarii in vederea verificarii pompei diesel pe stand.